راهکارهای کارشناسی برای قوام و تقویت بازار سرمایه در بودجه ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری دیدگاه اقتصادی،

به گزارش صدای بانک از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، بهروز محبی نجم‌آبادی، با بیان اینکه بازار سرمایه به دلیل خصوصیات ویژه و منحصر به فرد خود با اقبال بسیاری در سال‌های گذشته مواجه بوده است، طی مصاحبه ای گفت: مجلس، بازار سرمایه را یک بازار جذاب برای تامین مالی می‌داند.

توجه به سهامداران عدالت
وی با اشاره به اینکه بازار سرمایه کشور در ماه‌ها و یک سال اخیر، شرایط مطلوبی را داشته است، افزود: به طور قطع بحث توجه به سهامداران خرد و حمایت از آنها با توجه به اینکه سهام عدالت هم در بورس قرار گرفته و بیش از ۵۰ میلیون نفر ذینفع آن هستند، به نظر می‌رسد دولت باید نگاه ویژه و حمایتی به این بازار داشته باشد.

سواد مالی سرمایه‌گذاران
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: با توجه به ریسک‌های موجود در بازار سرمایه مردم باید ضمن ارتقای سطح دانش و آگاهی خود از این بازار، اقدام به سرمایه‌گذاری کرده و سواد مالی خود را ارتقا دهند.
محبی با بیان این که سرمایه‌گذارانی که وارد بازار سرمایه می‌شوند باید نگاه بلندمدت به بازار داشته باشند، گفت: اجرای قانون مالیات بر سوداگری زمینه را برای مبارزه با سوء‌استفاده‌ها و سودهای کوتاه مدت فراهم می‌کند که در صورت اجرای این قانون شاهد عبور از یکسری مشکلات و مسائل در حوزه اقتصاد کشور خواهیم بود.

رویکردها به سمت بازار تغییر یافت
این نماینده مجلس تاکید کرد: با اجرای این طرح، رویکردها به سمت بازار تغییر یافته و توجه دولت و مجلس نسبت به این بازار جدی‌تر خواهد شد.
وی مطرح کرد: در سال گذشته برای حمایت از بازار مبالغی در بودجه در نظر گرفته شد تا در موقعیت‌های خاص که سهامداران دچار ضرر و زیان شوند دولت بتواند آن را مدیریت کند.
محبی تاکید کرد: به عنوان یکی از اعضای کمیسیون تلفیق باید نظرهای کارشناسی فعالان بازار به منظور تقویت واقعی بورس در بودجه ۱۴۰۳ مدنظر قرار گیرد تا بازار به قوام و قدرت لازم برسد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *